szolgáltatásaink

Integrált kommunikációs kampányok

Alapja a kreatív üzenet. Az határozza meg az eszközöket és nem fordítva. Egyre célzottabban kell elérni az embereket. Ezért rendkívül fontos, hogy a számukra releváns üzenet a hozzájuk legközelebb álló csatornákon legyen közvetítve. »

Brandépítés

Minden kommunikáció alapja. Ha nincs megfelelő márkakép, nem lesz hiteles kampány. Minden márkának és terméknek egy kérdésre mindenképpen választ kell adnia… »

Reklámfilm készítés

A kreatív üzenet szerint, koncepcionális gondolkodásmód alapján, illeszkedve a marketingkommunikáció alapvetéseihez, készítjük el a szinopszist és a storyboardot. »

Grafikai munkák

Arculattervezés, kiadványszerkesztés, hírdetések tervezése, a legújabb grafikai trendek alkalmazásával, a megrendelők igénye és a mi minőségi szabványaink szerint. »

Webdesign

A hatékony kommunikáció alapfeltétele a hatékony eszközrendszereken múlik. Kiváló szakmai tapasztalattal és tudással bíró szakembereinkkel az általunk tervezett kommunikációs megoldásokhoz leginkább illeszkedő online csatornákat hozzuk létre. »

Kiállítási stand tervezés

Igazi, interaktív kommunikációs eszköz. Nem csak dekoráció. Marketingkommunikációs szempontból rendkívül fontos csatorna. »

Rendezvényszervezés

Az egyik legizgalmasabb marketing eszköz. Hatása azonnal mérhető. Minden esemény kommunikációs üzenetet hordoz, legyen az partner parti, nyílt fogyasztói esemény, vagy sajtótájékoztató. »