Simon Balázs – kreatív igazgató
1993-ban kezdte pályafutását a BBDO Budapest reklámügynökségben, mint Art Director. Alapított saját ügynökséget is, először EGM, majd GoCreatives néven. Dolgozott az Euro RSCG Budapest ügynökségben, majd váltott és ügyvezette a Sensation Eventmarketing ügynökséget. Szakmai ideje alatt foglalkozott reklámkampányok tervezésével, márkaépítéssel, promóciókkal, rendezvényszervezéssel, kreatív stratégiák tervezésével, marketing stratégiák tervezésével. 1992-óta szabadúszó díszlettervező. Dolgozott a Nemzeti Színházban, az Ódry színpadon, a Merlin színházban és különböző televíziós produkciókban.

Váraljai Tamás - gazdasági vezető
Szakmai pályafutását rendezőként kezdte, előbb a Magyar Televízió majd a Duna TV alkalmazásában. 1997-től, a kereskedelmi televíziók megalakulása óta producerként dolgozik, a Newart Entertainment alapító tagja. Független gyártóként a saját ötleteken alapuló műsoroktól a licence műsorokig széles skálán készíthetett televíziós produkciókat. Elsősorban szervezéssel, projekt orientált team építéssel, költségvetésekkel, kapcsolattartással és a munkafolyamatok felügyeletével foglalkozik.

Nagy Sándor - művészeti vezető
Karrierje 1991-ben kezdődött a Magyar Televízióban, ahol rendezőként az élő közvetítésektől a magazin műsorokig szinte minden műfajban kipróbálhatta magát. 1997-ben, a kereskedelmi tévék indulásával egyidejűleg, független produkciós céget alapított, így indult útjára a Newart Entertainment sikertörténete. Kreatív producer és művészeti vezetőként, feladata a mindenkori Newart produkciók és reklámtevékenységek tartalmi és vizuális innovációja, állandó fejlesztése és felügyelete. Egyetlen dologban hisz, a zabolázatlan kreativitásban.