Munkáink

Reklámfilmek

A Newart Advertisement reklámfilmjei mindig a kreatív ötletről és a minőségről szólnak. Az évek folyamán kaptunk néhány felkérést, amiknek igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint megfelelni. Megrendelőink maximálisan elégedettek voltak, így mi is büszkék lehettünk… »

Hirdetések és Kiadványok

Bár hagyományosnak mondott marketing eszközök, mi mégis azt gondoljuk, hogy költséghatékonyan egy márkát még mindig ezzel a két kommunikációs csatornával lehet leginkább építeni és gyarapítani, igen hatékony piaci megjelenést biztosít. »

Arculat

Egy egyedi, jól megkülönböztethető és azonosítható megjelenés, mely átlátható és érthető, markánsan kifejezheti egy vállalkozásnak vagy terméknek a lényegét, küldetését. Az ilyen márkák/brandek megragadják és mélyen megmaradnak az emberek emlékezetében. Mi ilyeneket tudunk »

Weboldalak

Egy kiemelkedő, igényes, exkluzív website ma már arculati kérdés, mely egy céget vagy egy terméket meghatároz és elhelyez. Belemerülni az átlagba vagy kitűnni a konkurensek közül? Persze, nem is kérdés… Tekintse meg munkáinkat »

Kiállítási standok

A pontos, precíz, minőségi munka mellet, a legfontosabb számunkra a design, hogy standjaink belsőépítészetileg kellemes összhatást nyújtsanak, figyelemfelkeltőek és lenyűgözőek legyenek. A 3D-ben megtervezett standjainkat teljes körűen kiviteleztük és a helyszínen üzemeltettük. »

Rendezvények

Mi arra helyezzük a hangsúlyt, hogy tapasztalatunkkal, ötleteinkkel és kreativitásunkkal mindig a lehető legjobb, leghatékonyabb, legegyedibb megoldást nyújtsuk, hogy AZ ESEMÉNY maximálisan szolgálja az Ön üzleti érdekeit és céljait. »